Galatasaray - Alanyaspor muhtemel 11'ler    

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Alanyaspor muhtemel 11'ler    
19 Ekim 2020 - 14:00 - Güncelleme: 19 Ekim 2020 - 18:57
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 5. haftasında Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak karşılaşmayı Turgay Kaan Numanoğlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fatih Öztürk, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Feghouli, Arda, Falcao.

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Efecan Karaca, Salih Uçan, Bakasetas, Siopis, Davidson, Adam Bareiro.
Eksikler

Galatasaray: Muslera, Emre Akbaba

Aytemiz Alanyaspor: Efecan Karaca

Takımların son durumu

Aytemiz Alanyaspor ilk 4 haftayı topladığı 10 puanla liderlik koltuğunda kapattı. Çağdaş Atan'ın öğrencileri bu süreçte 11 gol atarken kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Galatasaray maçı, onlar içinde zirvede kalabilme adına önemli bir test olacak.

İyi başlangıçtan sonra hüsran

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar ligde de ilk yenilgisini son maçta Kasımpaşa karşısında aldı. Milli ara döneminde Fatih Terim'in kötü gidişatı durdurmak adına nasıl önlemler aldığı merak ediliyor.

Galatasaray  7-2 önde

Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 7 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Alanyaspor ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum