Galatasaray Almanya'dan puansız dönüyor

Savunmasında önemli açıklar veren Galatasaray'da Muslera'nın da ilk golde büyük hatası vardı. Sarı-kırmızılı takım bu yenilgiyle grupta ilk ikiye girme şansını zora soktu.

Galatasaray Almanya'dan puansız dönüyor
06 Kasım 2018 - 23:58 - Güncelleme: 07 Kasım 2018 - 00:55

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray D Grubu 4. Hafta maçında deplasmanda Alman rakibi Schalke 04 ile karşılaştı.

Gelsenkirchen'deki Auf Schalke Arena'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Schalke 4. dakikada golü buldu.

Sağ kanattan Galatasaray savunmasının arkasına doğru sarkan Guido Burgstaller'a kalesini terk eden Muslera müdahale etmek istedi. Ancak Uruguaylı kaleci önce tuttuğu topu elinden kaçırınca Burgstaller dönerek yaptığı vuruşla Galatasaray ağlarını havalandırdı: 1-0

İlk yarının kalan dakikalarında Schalke Galatasaray kalesinde önemli fırsatlar yakaladı. Ancak sarı-kırmızılı ekip de Rodrigues ve Onyekuru ile 2 net fırsatı değerlendiremedi ve ilk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının ilk 10 dakikasında rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan temsilcimiz 57. dakikada yine bir ani akınla ikinci golü kalesinde gördü.

Yine sağ kanattan gelişen bir Schalke atağında ilk golün sahibi Bugrstaller savunmanın arkasına bir kez daha sarktı. Bu kez geriye doğru çıkardığı topu önce kontrol eden sonra da plase bir vuruş yapan Uth durumu 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası gol getirmeyince Galatasaray Schalke deplesmanından 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

bu sonucun ardından 4. maçlar sonucu temsilcimiz 4 puanla 3. sıradaki yerini korurken, puanını 8'e yükselten Schalke 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Gruptaki diğer maçta ise lider Porto sahasında son sıradaki Lokotomiv Moskova'yı 4-1 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından D Grubu'nda puan cetveli şu şekilde oluştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum