Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler    

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 7. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler    
31 Ekim 2020 - 02:52 - Güncelleme: 31 Ekim 2020 - 22:37
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 7. haftasında Galatasaray ile Ankaragücü kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Okan, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Feghouli, Etebo, Ömer, Emre Kılınç, Babel

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Erdi, Pazdan, Pinto, Voca, Lobzhanidze, Alper, Lukasik, Paintsil, Borven
Eksikler

Galatasaray: Muslera, Linnes, Belhanda, Falcao

Takımların son durumu

Geçen sezonu iyi geçirmeyen Ankaragücü, yeni sezona da istediği gibi başlayamadı. İkinci haftayı bay geçen ve bir maçı ertelenen Ankara ekibi, 4 lig karşılaşma oynadı ve 1 puan alabildi.

Hasret Erzurum'da sona erdi

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar ligde de ilk yenilgisini son maçta Kasımpaşa karşısında aldı. Sonrasında Alanyaspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, hasrete Erzurum'da son verdi ve puanını 10'a yükselterek lider Alanyaspor'u takibini 6 puan geriden sürdürdü.

Galatasaray  5-3 önde

Galatasaray ile Ankaragücü arasında oynanan son 10 maçın 3'i berabere biterken 5 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Ankara ekibi ise sahadan 3 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum