Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında taraftarı önünde Ankaragücü'nü konuk edecek.

Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler
30 Eylül 2023 - 00:30
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray taraftarı önünde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 30 Eylül Cumartesi akşamı 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Ankaragücü maçı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Ankaragücü'nde ise sakatlıkları nedeniyle Stelios Kitsiou, Ali Sowe ve Tolga Ciğerci forma giyemeyecek.

Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi
Ankaragücü: Bahadır, Hayrullah, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Djokanovic, Cem, Morutan, Rodrigues, Efkan, Bajic.

Gözler yine Mauro Icardi'de

Galatasaray'ın Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmada gözler yine Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'de olacak. Icardi, Trendyol Süper Lig'de forma giydiği son 5 maçta 7 kez meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Arjantinli futbolcu, bu sezon forma giydiği 11 resmi maçta ise 10 gol kaydetti. Yıldız oyuncu aynı zamanda, Süper Lig'de ilk 11'de çıktığı son 13 karşılaşmada da ağları havalandırmayı başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum