Galatasaray anlaşma sağladı; yerli

Yaz transfer döneminin flaş takımı Galatasaray , devre arası için de hamlelerini hazırlamış durumda. Sarı-Kırmızılılar, öncelikle kanatlara takviye yapmak istiyor.

Galatasaray anlaşma sağladı; yerli
04 Kasım 2022 - 06:31 - Güncelleme: 04 Kasım 2022 - 11:33
Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerin tamamını kullanmakta mevcut yabancı kuralının etkisiyle sıkıntılar yaşıyor. Yerli rotasyonundan da şu ana kadar istediği katkıyı alamayan Sarı-Kırmızılılar, takımdaki yerli oyuncu havuzunu genişletmek istiyor. 

Galatasaray'ın gündemindeki kanat oyuncularından biri Halil Akbunar... Taraflar arasında anlaşmanın tamamlandığı belirtiliyor.

Kanat transferinde büyük bombasını patlatmaya hazırlanan Galatasaray'ın gündemindeki ikinci isim ise Halil Akbunar. Sarı-Kırmızılı yönetim, Westerlo forması giyen 28 yaşındaki futbolcuyla bir süre önce prensip anlaşmasına varmıştı. Tarafların bu kez kontrat detaylarını da masaya yatırdığı ve transfer için artık gün saydıkları öğrenildi.

Belçika ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Halil'in, bonservis bedeli olmaksızın ara transferde Cim Bom'a imza atmaya hazırlandığı belirtiliyor. Bu transferin gerçekleşmesindeki en büyük etkenlerden biri de, Halil Akbunar'ın Belçika'da bir türlü oturum izni alamamış olması. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum