Galatasaray anlaşmaya vardı! Geri dönüyor

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, eski oyuncularından Badou Ndiaye ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, Stoke ile son görüşmelerin ardından Ndiaye transferini gerçekleştirecek.

Galatasaray anlaşmaya vardı! Geri dönüyor
06 Eylül 2020 - 02:12 - Güncelleme: 06 Eylül 2020 - 13:50
Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta saha konusunu eski oyuncusu Badou Ndiaye ile çözmeye hazırlanıyor.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, eski oyuncusu Badou Ndiaye ile şartlarda anlaşmaya vardı. Badou Ndiaye'nin transferini Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de onay verirken, İngiliz temsilcisi Stoke City ile yapılacak son görüşmelerin ardından transfere nokta konulması bekleniyor.
 

Galatasaray, birkaç gündür görüşmelerini sürdürdüğü Badou Ndiaye'yi kiralık olarak kadrosuna katacak. Badou Ndiaye'nin Galatasaray ile her konuda anlaştığı, anlaşma için de ücretinde ciddi derecede indirim yaptığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüp ile Stoke City arasındaki görüşmelerde bir pürüz çıkmazsa Ndiaye'nin transferi birkaç gün içerisinde açıklanacak.

Badou Ndiaye'nin yolu 3. kez Galatasaray ile kesişiyor

Galatasaray, 2017 yılında Ndiaye'yi Osmanlıspor'dan 7,5 milyon euro bedelle transfer etmiş, 2018 yılında Stoke City'e 16 milyon euroya satmıştı. Sarı-kırmızılı takım 2018/19 sezonunun başında Ndiaye'yi bir sezonluğuna da kiralamıştı. Ndiaye geçtiğimiz sezon ikinci yarıyı Trabzonspor'da kiralık olarak geçişmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum