'Galatasaray anlaşmaya vardı'

Transferde bir sürpriz yapmaya hazırlanan Galatasaray, Norveç temsilcisi Sarpsborg'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmaila Coulibaly ile anlaşmaya vardı.

'Galatasaray anlaşmaya vardı'
24 Ağustos 2020 - 10:47
Orta sahaya transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Norveç ekibi Sarpsborg'da forma giyen İsmaila Coulibaly ile anlaştığı belirtildi.

A Spor'un haberine göre Galatasaray, Sarpsborg'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmaila Coulibaly ile anlaştı. Haberde Galatasaray'ın Coulibaly için 1.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Mali U20 Milli Takımı forması da giyen ve Norveç ekibi Sarpsborg'da görev yapan 19 yaşındaki Coulibaly, orta sahanın merkezinde ve santrfor bölgesinde oynayabiliyor. Sol ayaklı oyuncunun scouting programlarına göre en güçlü özelliği oyun kurma ve kontrataklar.

''İlk başta inanamadım''

Cim-Bom’un imza aşamasına getirdiği söylenen Sarpsborg’un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Ismaila Coulibaly, önceki gün oynanan Kristiansund-Sarpsborg maçı öncesinde Galatasaray iddialarını anlattı.

Eurosport’un Norveç kanalına konuşan Malili oyuncu, menajerinin Galatasaray’dan teklif aldığını söylemesine ilk başta inanamadığını ve antrenörlerine sorduğunu söyledi. Coulibaly, “Benim gibi genç bir oyuncunun Galatasaray ile anılması gurur verici ve çılgınca bir şey” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum