Galatasaray Arda Turan'ı kiraladı mı?

Türkiye’de artık transfer döneminin sonlanmasına sayılı saatler kala Galatasaray’ın kulislerinde Arda Turan sesleri yükselmeye başladı.

Galatasaray Arda Turan'ı kiraladı mı?
08 Eylül 2017 - 08:59 - Güncelleme: 08 Eylül 2017 - 09:03

Avrupa kaynaklı haberlerde Barcelona’da kalacağını açıklayan Arda Turan’ın Galatasaray’a kiralandığı belirtiliyor

Palmieri, Marca ve AS

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Galatasaray’da Arda Turan konusu yeniden alevlenmiş durumda. Barcelona kulübüne yakın Katalan RAC 1’in haberine göre Arda Turan, 2 yıllığına eski kulübü Galatasaray’a kiralandı. Marca ve AS gibi İspanya’nın en yüksek tirajlı gazeteleri de bu haberleri doğrularken İtalyan’ın önde gelen spor muhabirlerinden Tancredi Palmieri, twitter hesabından bu haberi doğruladı.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Evren turhan da sosyal medya hesabından bu transferi doğrulayan bir paylaşımda bulundu.

“Kalacağım” 

Transfer döneminin başından beri eski kulübüne kiralanacağı zaman zaman haberlere yansıyan Arda Turan, geçtiğimiz günlerde bağlandığı bir televizyon programında transfer haberlerini yalanlamıştı. Katalan kulübü ile 3 senelik kontratı olduğunu hatırlatan Turan, “Galatasaray benim evim ve birgün mutlaka orada oynamak isterim. Ancak ben Barcelona’nın futbolcusuyum ve burada kadroya girmek istiyorum. Zaten Galatasaray taraftarı şu an benim gelmemi istemiyor” diye konuşmuştu.

30 yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon Barcelona'nın resmi maçlarında forma giymedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum