Galatasaray-Başakşehir muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Galatasaray-Başakşehir muhtemel 11'ler
08 Mayıs 2023 - 11:01
Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir kozlarını paylaşacak.   Nef Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacakken, karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Başakşehir muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Başakşehir: Muhammed, Şener, Edgar Ie, Duarte, Caner, Berkay, Aleksic, Deniz, Januzaj, Keny, Figueiredo

2 maçta 5 puan kaybı

Kasımpaşa'yı tek golle mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde üst üste 14 maç kazanan tek takım olmayı başardı. Ancak milli ara öncesinde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildiler ve seri sona erdi. Dönüşte ise zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanı 2 golle çıkarmayı başardılar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a deplasmanda kaybetmesiyle birlikte de puan farkı yeniden 6 oldu. Ancak kupada Başakşehir'e 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiler. Sonrasında Kayserispor'u 6-0 yendiler ve rakiplerine güçlü bir mesaj verdiler. Devamında ise zorlu Alanya deplasmanından 4 gollü galibiyetle döndüler. Sonrasında Karagümrük ile 3-3 berabere kalsalar da Fenerbahçe'nin kaybıyla birlikte puan farkını koruyarak liderliğini sürdürdüler. Ancak geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından mağlubiyetle ayrıldılar ve ikinci sıradaki Fenerbahçe ile puan farkı 3'e kadar düştü.

Galatasaray 4-2 önde

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan 10 maçta 4 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-kırmızılılar 4 karşılaşmayı kazanırken Başakşehir sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum