Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu

Galatasaray Dursun Özbek katıldığı bir televizyon programında, Sarı-Kırmızılıların gündemine dair konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu
26 Mayıs 2017 - 23:52 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 00:34

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"POZİSYONLARI BELİRLEDİK"

Dursun Özbek “Transfer yapılması gerek 6-7 pozisyonu belirledik. Scout ekibimize eksikleri ilettik, onlar da listeyi antrenörlerimize verdi. Hedefimizdeki futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda anlaştığımız bir isim yok. Gomis’le görüştük ve teklif verdik” şeklinde konuştu.

"BRUMA'YA 9 MİLYON TEKLİF"

Bruma transferi hakkında konuşan Özbek “Bruma’nın menajeri ile görüştük ve 5 yıllık kontrat teklif ettik. Tek gelen ciddi teklif Leipzig kulübünden. 9 milyon Euro civarı bir teklifle geldiler ama satmak istemedik. Benzer kalitedeki isimler pahalı. Bruma’nın isteği bu konuda belirleyici olacak. Sneijder’le bir sene daha kontratımız var. Gitme kalma kararını kendisi verecek” dedi.

"RİVA NEFES ALDIRDI"

Maddi konular için konuşan başkan “Başkan seçildiğimde kulübün borcu 338 milyon dolardı. Şartları bilerek bu göreve geldim. Riva’dan gelen parayla biraz olsun nefes aldık.” diye açıklama yaptı.

"FUTBOLCULARDAN ŞİKAYET GELDİ"

Dursun Özbek sözlerine “Tudor’un antrenman programıyla ilgili bir dönem futbolculardan şikayet geldi. Bana gelip demediler ama sportif direktör aracılığı ile konudan haberim oldu. Sezon başı yüklemesi iyi olmadığı için, Tudor takıma biraz yüklendi. Bu sürede de bazı sızlanmalar oldu” şeklinde devam etti.

"SEÇİM KULÜBÜ YAVAŞLATIR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuşmasını “Galatasaray’ın spor tarihinde bir misyonu var amatör branşlardan vazgeçmeyeceğiz. Erkek basketbol takımımızın bütçesi gelecek sezon düşecek. Mehmet Özbek üzerinden yıpratılmaya çalışıldım. Yapılacak yeni bir başkanlık seçimi kulübü yavaşlatır. Galatasaray’a bu sezon hakem kararlarından çok haksızlık yapıldı” diyerek sonlandırdı.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum