Galatasaray Belhanda için ısrarcı

Sarı-kırmızılılar, bonservisi Dinamo Kiev’de bulunan Faslı futbolcunun bonservisine karşılık verdiği 3 milyon Euro’luk teklifi 6.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı.

Galatasaray Belhanda için ısrarcı
12 Haziran 2017 - 13:16

Galatasaray, bir süredir transferi için yoğun çaba harcadığı ve yüksek maliyet nedeniyle zora giren Younes Belhanda’dan vazgeçmiyor.

2013-2014 yılında transfer olduğu Dinamo Kiev’den önceki sezon kiralık olarak Schalke 04’e, geçen sezon da Fransa’nın Nice takımına kiralık olarak giden Faslı orta saha oyuncusu için kıran kırana pazarlık devam ediyor.

TEKLİFE YANIT BEKLİYORLAR

Talip olduğu futbolcu için Dinamo Kiev’le kurulan ilk temasta olumlu yanıt alan, ancak masaya oturulduğunda 9 milyon Euro’luk bonservis bedeli talebiyle karşılaşan Galatasaraylı yöneticiler rakamı düşürmeye çalışıyor.

İlk görüşmede, Dinamo Kiev’in 9 milyon Euro’luk isteğine karşı 3 milyon Euro teklif eden sarı-kırmızılılar daha sonra 5 milyon Euro’ya çıkmıştı. Bu teklifi de reddedilen Galatasaray yönetiminin son olarak 6.5 milyon Euro önerisinde bulunduğu ve Ukrayna kulübünden gelecek yanıtı beklemeye geçtiği belirtildi.

Teknik direktör Igor Tudor’un da onay verdiği Younes Belhanda, kiralık olarak giydiği Nice formasıyla geçen sezon 36 resmi maça çıkarken 3 gol atıp 6 asist yaptı. Faslı futbolcu Ligue 1’de sezonu 8 kırmızı, 1 sarı kartla tamamladı.
Kaynak: NTV Spor


YORUMLAR

  • 0 Yorum