Galatasaray'da 3 oyuncuya veda!

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da, takımdan ayrılması beklenen 3 isim belli oldu.

Galatasaray'da 3 oyuncuya veda!
28 Aralık 2021 - 12:53
İlk yarıyı 27 puanla 10. Sırada bitiren Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Takımdan kimlerin gönderileceği merak ediliyordu. Fatih Terim'in biletlerini kestiği oyuncular netleşti.

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray'da bu sezon istenilen performansı gösteremeyen Yedlin ve Luyindama'ya yol gözüktü. Yeni transfer için kollar sıvanırken yabancı kontenjanı en büyük sorun.

Kulüp bulmaları istendi

Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan yönetim, Luyindama ile Yedlin'den kulüp bulmalarını istedi. Kongolu stopere Belçika'dan talipler var. Ara transfer döneminde orta saha, kanat ve forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray, dolu olan yabancı kontenjanını boşaltmak zorunda.

3 oyuncu da gözden çıkarıldı

Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan sarı-kırmızılı kulüp, performansı yeterli bulunmayan Christian Luyindama ve DeAndre Yedlin'i de gözden çıkardı. Luyindama'nın sözleşmesini uzatan Galatasaray, yıldız stoperi Belçika'ya göndermeyi planlıyor. Luyindama'nın kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu da koyulacak.

Antwerp başta olmak üzere talipleri olan 27 yaşındaki oyuncu için G.Saray zorunlu satın alma opsiyonu isterken, Belçika takımları ise buna şimdilik yanaşmıyor. Nelsson-Marcao ikilisinin ikinci yarıda alternatifi de Alpaslan Öztürk olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum