Galatasaray'da 4 imza birden

Galatasaray Kulübü başarılı teknik direktör Okan Buruk'un yanı sıra Jakobs, Abdülkerim Bardakcı ve Lemina'yla yeni sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'da 4 imza birden
07 Haziran 2026 - 09:22
Galatasaray yeni sezonda hedefini üst üste 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final olarak belirledi. Sarı-kırmızılılar yaz döneminde stoper, orta saha, 10 numara ve yedek forvet takviyesi yapacak.

Yabancı kontenjanı nedeniyle frene basan yönetim, bu süreçte iç transferde boş durmayacak ve hocası Okan Buruk'la birlikte as oyuncularını ödüllendirecek. Öncelik olarak tecrübeli teknik direktörüyle sözleşme uzatacak olan yeni yönetim, sezonun kahramanı olan kaleci Uğurcan Çakır'a zam yapacak ve ücretini 200 milyon TL'ye çıkartacak.

Bir yıl sözleşmesi kalan Abdülkerim Bardakcı ile yeni anlaşma imzalanacak. Mario Lemina ile devam kararı alan Galatasaray, Jakobs'un 2027'de bitecek sözleşmesindeki +1 yıl opsiyonu kullanacak. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum