Galatasaray'da B planı hazır; Acun Ilıcalı'nın takımı...

Galatasaray, Marsilya'dan Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak adına çalışmalarını sürdürürken alternatifleri de belirlemeye devam ediyor. Sarı kırmızılı takımın gündemine gelen son isim ise Hull City'nin Türk futbolcusu Doğukan Sinik oldu.

Galatasaray'da B planı hazır; Acun Ilıcalı'nın takımı...
21 Kasım 2022 - 11:02
Aldığı sonuçlarla Dünya Kupası arasına iyi bir giriş yapan Galatasaray , Ocak ayı için transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde ilk sırada Marsilya'dan Cengiz Ünder yer alıyor. Fakat bu transferde bir aksilik olması ihtimaline karşılık da alternatif plan belirlenmiş durumda. 

Sezon başında Sergio Oliveira, Mauro Icardi, Dries Mertens ve Juan Mata gibi yıldızları kadrosuna katarak sükse yaratan, Dünya Kupası arasına da zirve hesapları yaparak giren Galatasaray, şimdiden devre arası transfer çalışmalarına yoğunluk verdi. Okan Buruk, kanattaki rekabeti artırmak ve güçlendirmek için Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'in ismini yönetime vermişti, Sarı-Kırmızılılar Milli oyuncu için bastırıyor. Ancak Cengiz için sonuç alınamazsa B planı da hazır: Doğukan Sinik...

Hull City'de istediği süreleri alamıyor

Sezon başında da Cim Bom'un gündemine gelen ancak 4 milyon Euro bedelle Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e giden 23 yaşındaki futbolcu için de şimdiden nabız yoklanmaya başlandı. İngiliz ekibinde şu ana kadar 10 maçta sadece 301 dakika şans bulan ve henüz kendisini kanıtlayamayan genç oyuncu için Galatasaray Yönetimi formülünü hazırladı.

Yaz transfer döneminde takıma katılan Doğukan, şimdiye kadar 301 dakika sahada kaldı. 10 maçta forma giyen ve bir kez gol pası veren genç kanat oyuncusu, forma giyebileceği bir kulüpte şans bulmak istiyor. Doğukan, gelişimi için kiralık olarak gelecek tekliflere sıcak bakıyor.

Acun Ilıcalı'dan Galatasaray açıklaması

Eğer Cengiz Ünder transferi gerçekleşmezse, Dursun Özbek ve Erden Timur, Doğukan Sinik için Acun Ilıcalı'yla satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinden görüşecek. Hatırlanacağı üzere Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda Türkiye'den sadece Fenerbahçe 'yle değil, diğer tüm takımlarla da iş birliği yapabileceğini açıklamıştı. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum