Galatasaray'da başkanlık öncesi birleşme!

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı.

Galatasaray'da başkanlık öncesi birleşme!
18 Mayıs 2022 - 06:55
Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde Dursun Özbek adaylığını koymaya hazırlanıyor. Önceki gün Dursun Özbek'in başkanlığa aday olacağı iddia edilmiş hatta listesini hazırlamaya başladığı ifade edilmişti.

Dursun Özbek, iki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'le görüşerek birleşme önerisinde bulundu. Metin Öztürk birleşme fikrine sıcak bakarken Eşref Hamamcıoğlu bu fikre sıcak bakmadı.

Metin Öztürk ise Dursun Özbek ile yaptığı görüşmeye dair "36. Başkanımız Dursun Özbek’in daveti üzerine kahve içtik. Bundan önce olduğu gibi Finansal sorunlar ve çözüm önerileri üzerine 30 dakika sohbet ettik. Durum bundan ibarettir." sözlerini kullanmıştı.

Birleşme kararı alındı

Dursun Özbek, Metin Öztürk ile birlikte seçime girme kararı aldı. Özbek'in başkan olacağı yönetim kurulunda Metin Öztürk'ün de 2'nci başkan olacağı öğrenildi. Dursun Özbek'in listesinde Erden Timur ve Cemal Özgörkey gibi önemli isimlerin de bulunacağı kaydedildi. Yarın yapılacak adaylık açıklamasının ardından yönetim kurulu listesi, cuma günü divan kurulu başkanlığına teslim edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum