Galatasaray'da bir devam, bir ayrılık kararı çıktı!

Galatasaray, Hakim Ziyech ile yoluna devam etmek istiyor. Tanguy Ndombele ise kredisini tüketti.

Galatasaray'da bir devam, bir ayrılık kararı çıktı!
01 Aralık 2023 - 12:02 - Güncelleme: 01 Aralık 2023 - 12:04
Galatasaray'da, Manchester United'ı sallayan ama yıkamayan Hakim Ziyech ile yola devam kararı alınacak. İngiliz ekibi karşısında varlık gösteremeyen Ndombele yerine devre arası takviye için kollar şimdiden sıvandı.

Galatasaray'da Manchester United maçına 2 gol-1 asistle damgasını vuran Hakim Ziyech, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusuna aday gösterildi.

Chelsea'den 1 sezonluğuna kadroya katılan ve opsiyonu Galatasaray'la olan anlaşma devam ederse oyuncu, yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak. Sarı-kırmızılı yönetim ise Faslı oyuncuya uzun süreli yatırım gözüyle bakıyor ve form tutması durumunda yola devam etmek istiyor. 30 yaşındaki sağ kanat ile sezon sonunda karşılıklı konuşularak karar verilecek.

Kredisini tüketti

Ziyech'in aksine Tanguy Ndombele ise Manchester United maçında kredisini tamamen tüketti. Şampiyonlar Ligi seviyesinde yetersiz kalan 26 yaşındaki oyuncunun 15 milyon Euro olan satın alma maddesi kullanılmayacak. Teknik heyetin raporuna göre yönetim, ara transfer döneminde Fransız orta sahanın kiralık sözleşmesini feshedebilir.

Ndombele yerine Sergio Oliveira orta saha rotasyonunda daha fazla şans bulacak. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum