Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde orta sahayı toplaması için acil olarak transfer edilen Erick Pulgar, büyük hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı
22 Mart 2022 - 12:40
Galatasaray'da sezon başından beri ihtiyaç duyulan 6 numara takviyesi doğrultusunda Fiorentina'dan kiralanan Şili'li oyuncu, büyük hayal kırıklığı yarattı. Henüz 90 dakikası olmayan, son iki lig maçında ve Avrupa Ligi'ndeki Barcelona sınavlarında kulübeden çıkamayan 28 yaşındaki futbolcuya, tam bir transfer skandalı gözüyle bakılıyor. 

Campos'un önerisiyle alınan Pulgar'ı, Domenec Torrent'in ilk başta veto ettiği için oynatmadığı öğrenildi. İspanyol hocanın, o dönem gündemde olan Gedson Fernandes'i çok istediği, hatta orta alandaki hücuma çıkış kurgusunu genç oyuncu üzerinden hazırladığı, ancak bu transfer gerçekleşmeyince ciddi bir rahatsızlık duyduğu belirlendi. 

Oynadığı maçlar...

Pulgar ise şu ana kadar Alanyaspor ve Kayserispor karşısında 8 dakika, Göztepe karşısında 62 dakika ve Konyaspor karşısında 59 dakika süre alabildi. 

Bu arada Elmas, Campos ve Sensibile, teknik direktör Torrent'in de raporu doğrultusunda yeni sezon planlamasına devam ediyor. Birçok isimle transfer görüşmeleri yapılıyor. Ancak takviyelerden hangilerinin İspanyol hocadan onaylı olacağı şimdiden koca bir soru işareti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum