''Galatasaray'da efsane olabilirim''

Süper Lig'de zirvedeki yerini koruyan Galatasaray'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, şampiyonluk ve hedefleriyle ilgili konuştu.

''Galatasaray'da efsane olabilirim''
25 Ocak 2023 - 12:01
Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'daki havayı da anlatırken, hedeflerinden birinin kulübün efsane isimlerinden biri olmak olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'ın ligde en iyi futbol oynayan takım olduğunu söyleyen Abdülkerim Bardakcı, ''Bizim sene başından beri tek odaklandığımız şey, şampiyonluk. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. En iyi futbol oynayan biziz. En iyi çalışan, mücadele eden biziz. Çok daha iyi bir aile ortamı var. Sonunda başarıyı getiriyor bu'' ifadelerini kullandı.

Milli takım mesajı

Milli takım hakkında da konuşan başarılı savunma oyuncusu ''Milli Takım'dan her Türk futbolcu gibi davet bekliyorum. Milli formayı terletmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Savunmadaki partneri Nelsson ile çok uyumlu olduklarını belirten Bardakcı ''Geçen sezona göre psikolojik olarak kötü zaman geçiren bir Galatasaray vardı. Bundan herkes etkileniyordu. Ben kişisel olarak Marcao'yu çok beğeniyorum, çok kaliteli stoper. Takım iyi olunca, savunmayı da daha iyi yapıyorsunuz. Biz kesinlikle Nelsson ile çok iyi anlaşıyoruz. Arkamızda da Muslera gibi bir faktör var. Bu bizim için çok önemli'' ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'da bir efsane olabilirim''

Abdülkerim Bardakcı, kulübün efsanelerinden olmak istediğini de söylerken ''Tek odaklandığım şey Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak. İnşallah Galatasaray'da bir efsane olabilirim. Takımdaki büyükler, aile ortamı yaratıyor. Herkes birbirine destek oluyor. İstatistikler hiçbir zaman yalan söylemez. Biz ligin en iyisiyiz. Galibiyet serimizi uzatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum