Galatasaray'da Emre Akbaba sürprizi

11 Ocak 2019 Cuma gününe kadar çalışmalarını sürdürecek olan sarı-kırmızılı ekip 12 Ocak Cumartesi günü TSİ 17:00'de Bundesliga ekiplerinden Red Bull Leipzig ile özel maçta karşılaşacak.

Galatasaray'da Emre Akbaba sürprizi
05 Ocak 2019 - 17:30

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları almakta zorlanan ve ilk yarıyı lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde 5. tamamlayan Galatasaray'da devre arası hazırlıkları için Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Tesisleri'ne gitti.

11 Ocak 2019 Cuma gününe kadar çalışmalarını sürdürecek olan sarı-kırmızılı ekip 12 Ocak Cumartesi günü TSİ 17:00'de Bundesliga ekiplerinden Red Bull Leipzig ile özel maçta karşılaşacak.

Galatasaray; 43 bin seyirci kapasiteli Red Bull Arena’da gerçekleşecek olan mücadele sonrası Türkiye'ye dönecek.

Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Fernando Muslera, İsmail Çipe 

Savunma: Mariano Filho, Maicon Roque, Ozan Kabak, Ahmet Çalık, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ömer Bayram

Orta saha: Selçuk İnan, Younes Belhanda, Fernando Reges, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Mustafa Kapı, Sofiane Feghouli, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Gökay Güney

Forvet: Sinan Gümüş, Henry Onyekuru

Emre Akbaba da kafilede

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda; transfer görüşmesi yapması izin verilen Garry Rodrigues, Japonya Milli Takımı'nda bulunan Yuto Nagatomo, kadro dışı bırakılan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok bulunmuyor.

Sakatlığı yüzünden ilk yarının büyük bir bölümünde takımdan uzak kalan Emre Akbaba ise kafileyle birlikte Antalya'ya geldi.

Fatih Terim'den izim alan kaleci Muslera ise kampa yarın katılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum