Galatasaray'da Eren Derdiyok bilmecesi sürüyor

Fatih Terim ve ekibi, tecrübeli golcünün kendilerini yalnız bırakmasına sitem ederken, Derdiyok'un bir süre forma giymesinin zor olduğunu belirtiliyor.

Galatasaray'da Eren Derdiyok bilmecesi sürüyor
05 Ekim 2018 - 12:39 - Güncelleme: 05 Ekim 2018 - 20:15

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Haftası'nda deplasmanda oynanan Porto maçı öncesinde MR sonuçları temiz olmasına rağmen, ağrıları olduğunu söyleyen ve kadroda yer almayan Eren Derdiyok'u zor günler bekliyor.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ve ekibi, tecrübeli golcünün kendilerini yalnız bırakmasına sitem ederken, Türk asıllı İsviçreli futbolcunun bir süre forma giymesinin zor olduğunu dile getiriliyor.

Galatasaray'ın Porto deplasmanında Henry Onyekuru - Sinan Gümüş - Garry Rodrigues'den oluşan hücum hattının gol atamasa da futbolunun pozitif olması, forvette radikal bazı uygulamaları gündeme getirdi. Buna göre, Fatih Terim'in zorunlu olmadıkça bir süre Eren'e şans vermeyeceği belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılılar'da Eren Derdiyok'un yaşadığı sorunun bir benzeriyle Serdar Aziz karşılaşmış, Göztepe maçı öncesi ağrıları olduğunu ileri süren milli stoperle ilgili "oynayabilir" raporu verilmişti.

Bu sağlık raporuna rağmen Serdar Aziz, Göztepe karşısında forma giymemişti. Bunun faturası ise Serdar için ilerleyen haftalarda kulübede oturmak olmuştu. Takım aksayınca Fatih Terim zorunlu olarak Serdar'a dönmüştü.

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın Antalyaspor maçının kadrosunda yer almadığı belirtildi.

Galatasaray resmi setisinde Antalyaspor maçı öncesinde sakatlıklarla ilgili dikkat çekici bir açıklamada bulunmuştu.

İşte sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama..

''Porto maçında forma giyemeyen Eren Derdiyok'un ağrı şikayetlerinin devam etmesinin, Selçuk İnan'ın ise Porto maçı sonrası sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmede kasık adalesindeki ağrıların geçmediğinin tespit edilmesi üzerine her iki oyuncumuzun da Antalyaspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.''


YORUMLAR

  • 0 Yorum