Galatasaray'da Feghouli gelişmesi! Kalacak mı?

Galatasaray'da son maçlarda formayı kazanan Sofiane Feghouli'nin takımda kalmak adına maaşında indirime gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray'da Feghouli gelişmesi! Kalacak mı?
06 Kasım 2021 - 14:10
Yıllık 3 milyon 850 bin Euro'luk ücreti ile Galatasaray 'ın en çok kazanan oyuncusu olan ve beklentileri karşılamayan performansı nedeniyle sezon başında istenmeyen adam ilan edilen Sofiane Feghouli, eski günlerine döndü.

Uzun zaman yedek kaldıktan sonra Gaziantep FK maçında bulduğu şansı asist yaparak değerlendiren Feghouli, ilk 11 çıktığı Lokomotiv Moskova karşılaşmasında da jeneriklik bir gol atarak yükselişini sürdürdü. Cezayirli yıldızın performansından hocası Fatih Terim de memnun kaldı. Formayı kapan Feghouli artık Aslan'ın saha içi lideri konumunda.

İstanbul'da mutlu

Sezon başında yönetimin göndermek istediği 'Soso' lakaplı 31 yaşındaki oyuncu, Falcao'nun aksine takımda kalmakta ısrar etmişti. İstanbul'da yaşamaktan mutlu olan Feghouli'nin Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Bu kez ücretini düşürüp devam etmeye hazır olan Cezayirli orta sahanın sergileyeceği performansa göre sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği belli olacak. Maaşında yaşanan indirim krizleri nedeniyle de zaman zaman gündem olan kanat oyuncusunun sözleşmesi 2022 Haziran'da sona eriyor. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum