Galatasaray'da hedef Sinan Bolat

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası İsmail Çipe'den istediği verimi alamayan Galatasaray'da hedef, tecrübeli kaleci Sinan Bolat...

Galatasaray'da hedef Sinan Bolat
21 Ocak 2022 - 12:29
Galatasaray Süper Lig'de kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım Kasımpaşa yenilgisiyle birlikte düşme potasına bir adım daha yaklaştı.  Yönetim devre arası transfer döneminde yapacağı transferlerle takıma takviye yapmak istiyor. İlk hedef olarak kaleci transferi görülüyor. Giresunspor'da kiralık oynayan Okan Kocuk'un dönüşü zor gözükürken Sarı-Kırmızılı takım rotayı Sinan Bolat'a kırdı...

Alınan bilgilere göre Galatasaray şuana dek Okan Kocuk'un geri dönüşü için Giresunspor'a talepte bulunmadı. Transfer tahtası kapalı olan Karadeniz ekibi de bu ayrılığa çok sıcak bakmıyor. Muslera'nın en az 1 ay daha sahadan uzak kalacak olması nedeniyle Galatasaray 1 kaleci transferi mutlaka yapmak istiyor.

Rico transferi rafa kalktı

PSG forması giyen İspanyol kaleci Sergio Rico gündeme gelmişti ancak yüksek maliyeti ve yabancı olması nedeniyle şimdilik bu transfer rafa kalkmış durumda. 28 yaşındaki kalecinin yıllık maliyetinin yüksek olması da bu transfere engel oluyor.

Galatasaray kaleci transferinde Sinan Bolat ismini ilk sıraya aldı. Gent forması giyen 33 yaşındaki milli kalecinin kulübü ile yarım sezon daha sözleşmesi var. Galatasaray Gent'ten bedelsiz ayrılabilirse Sinan Bolat'ı 1.5 yıllığına kadrosuna katacak. Bu transferin kısa süre içinde noktalanması bekleniyor.

Fatih ve İsmail yolcu

Fatih Öztürk Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmak istiyor. Adana Demirspor'la prensip anlaşmasına varan tecrübeli eldiven yeni kaleci transferinin ardından Galatasaray'la yollarını ayıracak. Performansıyla saç baş yolduran İsmail Çipe'nin ise yeni kaleci gelmesi durumunda pilot takım olan Niğde'ye gitmesi bekleniyor. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum