Galatasaray'da hedef Solbakken

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da listenin ilk sırasında 23 yaşındaki Norveçli futbolcu Ola Solbakken var.

Galatasaray'da hedef Solbakken
27 Aralık 2021 - 12:39
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde uzun bir süredir Norveç'te Bodo/Glimt forması giyen Solbakken var. Bodo/Glimt forması giyen ve teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği Ola Solbakken için yapılan temaslar hız kazandı.

Norveç temsilcisi, ilk etapta kapıyı 3 milyon Euro bandından açsa da Sarı-Kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 31 Aralık 2022'de bitecek olması nedeniyle bu rakama sıcak bakmıyor. Taraflar arasında pazarlıklar sürerken, bir diğer taraftan da Avrupa'dan birçok kulübün Solbakken'i istediği öğrenildi.

İlk tercihi Galatasaray

Ancak genç futbolcunun, ilk tercihinin Galatasaray olduğu bilgisine ulaşıldı. Hal böyle olunca Aslan'ın da hedefi, yıldız oyuncuyu devre arası açılır açılmaz kadrosuna katmak. Öte yandan Terim’in, özellikle Solbakken'in hem hücumun sağında hem de solunda görev yapabilmesi nedeniyle, genç oyuncuyu takımında görmeyi çok istediği belirtildi. Bu sezon 36 maça çıkan Solbakken, 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 gol pası verdi. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum