Galatasaray'da iki ayrılık birden

Eren Derdiyok'un Schalke 04, Hanovver 96 veya FC Sion takımlarından birine transfer olması bekleniyor. Serdar Aziz için ise Fenerbahçe, Beşiktaş ve Da Costa'yı S.Arabistan'a satanBaşakşehir'in hamle yapması olası gözüküyor.

Galatasaray'da iki ayrılık birden
03 Ocak 2019 - 14:57 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 21:11

Sezonun ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray'da Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'la yollar ayrıldı.

Bir video mesajı veren teknik direktör Fatih Terim, iki oyuncuyla ilgili olarak "Serdar’ı da Eren’i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Bu karar yazılıp çizildiği gibi bir günlük ya da son maçlık bir mevzu değil. Bu yüzden teknik olarak sezonun sonuna kadar olan kısımdaki kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadarki emekleri ve katkıları için de hem kendi adıma hem de teknik heyetim adına teşekkür ediyorum.”" ifadelerini kullandı.

Eren Derdiyok'un Schalke 04, Hanovver 96 veya FC Sion takımlarından birine transfer olması bekleniyor.

Serdar Aziz için ise Fenerbahçe, Beşiktaş ve Da Costa'yı S.Arabistan'a satanBaşakşehir'in hamle yapması olası gözüküyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum