Galatasaray'da ilk yolcu belli! 4 oyuncu için karar...

Galatasaray’da sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen istenen seviyeye çıkamayan Zaha ve Tete başta olmak üzere birçok oyuncu için kritik haftalara girildi. Son 7 maçta ortaya koydukları performanslar sonucunda takımda kalıp kalmayacakları belirlenecek.

Galatasaray'da ilk yolcu belli! 4 oyuncu için karar...
13 Nisan 2024 - 09:27 - Güncelleme: 13 Nisan 2024 - 09:29
Trendyol Süper Lig’de kritik bir döneme giren Galatasaray’da bazı oyuncuların kaderi kalan 7 haftaya bağlı.

Ligin zirvesinde bulunan Cim-Bom’da sezon sonunda önemli kararlar alınacak. Teknik Direktör Okan Buruk önümüzdeki 7 haftada ortaya koyacakları performansa göre radikal kararlar alabilir.

İşte 7 haftalık süreçteki performanslarına göre durumu mercek altına alınacak isimler:

Zaha: Galatasaray’ın yaz dönemindeki en flaş transferiydi. Bonservis verilmeden alındı ama aldığı yıllık ücret yüksek. Bu nedenle yaz döneminde kendisiyle ilgili bir formül aranacak. Fildişi Sahilli futbolcu ligin kalan kısmını iyi değerlendirirse bu sefer kalması fikri ağırlık kazanacak.

Ziyech: Yıldız futbolcu sahada olduğunda genellikle olumlu işler yaptı, ama sakatlıkları sorun oldu. Sözleşmesindeki opsiyon maddesi otomatik olarak devreye girmiş olsa da sezon sonunda durumu yeniden ele alınacak.

Aurier: 6 aylığına alındı ama henüz forma giyemedi. 7 haftayı iyi değerlendirmek Galatasaray için olduğu kadar Fildişi Sahilli için de önemli. 31 yaşındaki oyuncu böylece yeni kontratı zorlayacak.

Tete: Sezonun en büyük hayal kırıklıklarından olan Brezilyalı futbolcuyla sezon sonunda büyük ihtimal yollar ayrılacak. Tete kalan 7 haftada verilen şartları iyi kullanırsa kiralık veya bonservisiyle olup olmayacağına karar verilecek.(Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum