Galatasaray'da Luyindama beliriszliği! Reddetti

Galatasaray'da 11'deki yerini yeni transfer Victor Nelsson'a kaptırması beklenen Luyindama, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Galatasaray'da Luyindama beliriszliği! Reddetti
12 Ağustos 2021 - 09:54 - Güncelleme: 12 Ağustos 2021 - 09:57
Falcao, Feghouli ve Diagne'yi kadroda düşünmeyen Galatasaray, Nelsson'un gelişi sonrası Luyindama için de benzer bir karar aldı. Beklenen teklifin gelmesi durumunda satılması planlanan Kongolu ise gitmeye sıcak bakmıyor.

Galatasaray'da Christian Luyindama topun ağzında. Yönetim, Victor Nelsson'un gelmesiyle yıldız stoperi satmaya sıcak baksa da Antwerp'ten gelen 2 milyon euro'luk teklif kabul edilmedi.

Kongolu stoper ise sosyal medya hesabından taraftarların sorularını, "Çok meraklısınız. Galatasaray'da kalıp kalmayacağımı neden soruyorsunuz? Hiçbir yere gitmiyorum, burada kalacağım'' diye cevapladı.

11'deki yeri Nelsson'un

Yönetim cephesi de 4 milyon euro'luk teklifi gördüğü anda Luyindama'nın satışına onay verecek. Fatih Terim de ligdeki Giresunspor maçıyla birlikte Marcao'nun yanında yeni transferi Nelsson'u oynatacak ve Luyindama'yı yedek kulübesine çekecek. (Mehmet Özcan / Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum