Galatasaray'da Marcao için karar

Galatasaray, kadro dışı bırakılan Brezilyalı savunmacı Marcao için gelecke teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Galatasaray'da Marcao için karar
19 Ağustos 2021 - 11:29
Kerem Aktürkoğlu’na attığı kafa ve yumruk sonrasında büyük tepki alan Marcao için Galatasaray’da tablo netleşmeye başladı.

Takım arkadaşına saldırması nedeniyle kadro dışı bırakılan Sambacı için transfer dönemi ve PFDK’nın kararı da çok ama çok etkili olacak. Kısa vadede kadro dışı bırakılıp ağır bir para cezasına çarptırılacak olan Brezilyalı stoperin önceki gün menajeri ile de görüşüldü. Halen transfer dönemi devam ederken böyle bir krizin yaşanması üzerine harekete geçen ve gelişmelere göre aksiyon alacak olan Galatasaray cazip bir teklif gelirse Marcao’yu satacak.

Zenit'in radarında ama temas yok

Geçen yıl Roma Kulübü’nün bonuslarla birlikte yaptığı 11 milyon Euro’luk teklifi reddeden sarı kırmızılılar, Marcao’nun bonservisini net 12 milyon Euro olarak belirledi.

Bu rakam bandında bir teklif gelirse Galatasaray, Marcao’nun satışı için masaya oturacak. Ve bu doğrultuda yetki verilen menajeri ise şu anda oyuncusu için görüşmelere başlarken, futbolcusuna kulüp bakıyor. Ancak Brezilyalı futbolcu için henüz bir girişim yok. Zenit Kulübü’nün de takibinde olan Marcao için Rus ekibi ise şu ana kadar herhangi bir somut adım atmış durumda değil. (Ali Naci Küçük / Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum