Galatasaray'da Ocak'ta iki transfer!

Galatasaray'da tüm gözler Ocak ayı transfer dönemine çevrildi. Hedefteki isimler Onyekuru ile Yunus Mallı...

Galatasaray'da Ocak'ta iki transfer!
02 Kasım 2020 - 10:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü galibiyetleriyle çıkışa geçen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hedefini açıkça dile getirdi. "İyi oyun değil, 3 puan önemliydi" diyen tecrübeli hoca, Ocak ayına yani devre arası transfer dönemine kadar, oyundan çok skoru almaya bakacak.

Devre arasında ise takıma katılacak yıldızlarla şampiyonluk daha yüksek sesle istenecek. Seri ve Kenan Karaman için nabız yoklayan Aslan listesini geniş tutuyor. Cim Bom'da şu an için öncelik Wolfsburg'da forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı ve Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi Onyekuru.

Yunus Mallı ve Onyekuru...

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yunus için cüzzi bir rakama Alman ekibiyle anlaşılması bekleniyor. Onyekuru için de ilk etapta satın alma opsiyonlu kiralama, anlaşma sağlanamazsa da şartsız kiralama seçenekleri masada.

Nijeryalı oyuncunun da yeniden Aslan'a dönmeyi çok istediği ve bu nedenle kulübü Monaco ile bir görüşme yapacağı da gelen haberler arasında. Yönetim, iki yıldız için de önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlayacak.

Ryan Babel ile bir yıl daha

Sarı-Kırmızılı formayı giydiği ilk günden bu yana eleştirilen, 6 ayın sonunda Ajax'a kiralanan ve orada da istenmeyen adam haline gelen Ryan Babel, Galatasaray'ın yeni sezon planlarında yer almıyordu.  Ancak takımdan gönderilemeyen Hollandalı yıldızı, Fatih Terim kazandı. İdman performansıyla göze giren 33 yaşındaki oyuncu, cumartesi günü Ankaragücü karşısında attığı golle galibiyeti getiren isim oldu. 

Bu sezon 7 maça çıkan ve 1 gol, 2 asistle oynayan Babel'in, toplamda 20 karşılaşmada görev yapması halinde sözleşmesi bir yıl daha uzayacak. Yıldız oyuncunun bu performansıyla da formayı bırakması zor görünüyor. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum