Galatasaray'da Pulgar gerçekledi!

Galatasaray'da Gedson Fernandes transferi olmayınca kadroya katılan Pulgar'ın transfer süreci ve yaşananlar ortaya çıktı.

Galatasaray'da Pulgar gerçekledi!
01 Nisan 2022 - 09:48
Gedson Fernandes'i almayan Galatasaray, ara transferin son günü Erick Pulgar'ı kadrosuna katarken, performans olarak ise hayal kırıklığı yaşadı. Sabah'ta yer alan habere göre sarı-kırmızılı takım bu süreci iyi yönetemedi ve 13,4 milyon TL boşa harcanmış oldu.

Transferde defansif yönü güçlü bir orta saha isteyen teknik direktör Torrent, Gedson Fernandes yerine önceliğini Roma'dan Amadou Diawara'ya verdi. Başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos, İtalya bağlantılarını kullanarak Pulgar'ı bitirdi. Fiorentina, 1.2 milyon Euro maliyetinden kurtulmak adına Şilili 6 numara için kiralama bedeli istemedi.

Pulgar'a 750 bin Euro verecek Galatasaray, 75 bin Euro menajer ücreti ödedi. Campos'un, İtalya'daki transferlerine aracılık eden Ludovic Fattizzo'nun Fiorentina'dan 150 bin Euro komisyon aldığı ortaya çıktı. Pulgar hamlesinden Campos cephesi kârlı çıkarken, sorunu çözülmeyen Galatasaray, 825 bin Euro'sunu (13.4 milyon TL) çöpe attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum