Galatasaray'da sakatlıklar peş peşe! İki yıldız gitti

Rizespor deplasmanda Galatasaray için hiç de iyi geçmedi, Galatasaray'da Muslera ve Andone sakatlanarak oyuna devam edemediler.

Galatasaray'da sakatlıklar peş peşe! İki yıldız gitti
14 Haziran 2020 - 20:50 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 10:24

Galatasaray'ın Rize'de sakatlık kabusu devam etti. Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmanın 15. dakikasında Fernando Muslera çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Rizesporlu Skoda ile çarpışan Muslera uzun tedavisinin ardından ambulansın sahaya girmesiyle hastaneye götürüldü.

Muslera'nın ilk gelen bilgilere göre kaval kemiğinde iki kırık olduğu ve sezonu kapattığı belirtildi.

Muslera'dan sonra Andone de sakatlandı

Sarı-kırmızılı takımın şanssızlığı daha sonraki dakikalarda da devam etti. Mücadelenin 68. dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Florin Andone sakatlandı. Andone Rizespor kalecisi ile çarpıştığı pozisyonda sakatlandı ve sedye ile kenara getirildi.

Galatasaray'da geçen sezon yine Rize deplasmanında Emre Akbaba ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Ayağı kırılan Emre Akbaba uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Galatasaray, iki oyuncunun son durumlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Muslera'nın bir ameliyat geçireceği belirtildi.

İşte Galatasaray'ın yaptığı açıklama;

'Çaykur Rizespor maçında girdiği ikili mücadele sonrası sağ tibia ve fibulasında kırık oluşan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün yapılacak tetkikleri sonrası ameliyatı planlanacaktır.

Aldığı darbe nedeniyle sağ dizinde ileri derecede esnemesi olan Florin Andone’nin ise ileri tetkikleri sonrası tedavisine başlanacaktır.'


YORUMLAR

  • 0 Yorum