Galatasaray'da transfer çıkmazı!

Ozan Kabak ve Kaan Ayhan’dan birini almak isteyen Galatasaray, yüksek bonservis beklentileri nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Galatasaray'da transfer çıkmazı!
26 Temmuz 2021 - 11:47
Transferde bombaları patlatan Galatasaray, 5-1'lik PSV yenilgisinin yaralarını sarmaya başladı. Cicaldau, Boey ve Van Aanholt'u kadrosuna katan sarı-kırmızılı kulüp, Gedson Fernandes ve Berkan Kutlu takviyeleriyle orta sahasını güçlendirmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in transferde sıradaki isteğinin savunmaya olduğu öğrenildi.

TFF'nin 8+6 kuralını dikkate alan Terim, Marcao'nun yanında yerli bir stoperi oynatmanın planlarını yapıyor. İdeal 11'de Taylan ve Kerem'i tamamlayacak 3. Türk için iki aday var: Ozan Kabak ve Kaan Ayhan.

Luyindama yerine kim oynayacak?

Luyindama'nın performansından memnun olmayan Galatasaray, Ozan ya da Kaan'la yola çıkmak istiyor. Ancak iki milli stoperin de mali şartları, sarı-kırmızılı kulübü zorluyor. Ozan Kabak'ı kiralık göndermeyi düşünmeyen Schalke, 10 milyon Euro üzerinde bonservis bedeli belirledi ve Leicester City ihtimali masada. Fenerbahçe'nin de istediği Kaan Ayhan için Sassuolo'nun 5 milyon Euro'yu bulan talebi söz konusu. Cicaldau'ya 6.5 milyon Euro ödeyen Galatasaray'ın oyuncu satışı yapmadan yüksek bonservis bedellerine çıkması zor gözüküyor.

Kulüp takımlarında 90 maçta 6 gol atıp 1 asist yapan Ozan için bugüne kadar 27 milyon Euro'luk bonservis ödendi. Sassuolo'ya 2.5 milyon Euro'ya giden Kaan, Serie A'da 19 maça çıkarken, 40 kez A Milli Takım'da oynadı. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum