Galatasaray'da transfer görüşmesi

Galatasaray yönetimi, gelecek sezon da takımda tutmayı çok istediği Henry Onyekuru için harekete geçti. Genç oyuncunun menajeri William D'Avila ilk görüşmeyi yapmak için Fransa'ya uçacak.

Galatasaray'da transfer görüşmesi
25 Haziran 2020 - 08:24

Kiralık 4 oyuncuya sahip Galatasaray'da Andone ile yolların ayrılması kesinleşirken, Seri ve Lemina'nın durumu belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Fatih Terim ve yönetimin transferde önceliği Henry Onyekuru...

Kiralık sözleşmesinde opsiyon olmayan 23 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila'ya transferi bitirmesi için yetki verdi.

Monaco ile masaya oturacak

D'Avila bu hafta Fransa'ya gidecek ve Monaco'dan yetkililerle Onyekuru'nun durumunu konuşacak. 25 oyuncuyu satış listesine koyan Monaco, Onyekuru'yu geri çağırmıştı. Ancak Nijeryalı futbolcu Galatasaray'da kalmak istiyor. Bu görüşmede Monaco'nun şartları öğrenilecek ve sarı-kırmızılı kulüp Onyekuru için stratejisini belirleyecek. FFP yüzünden satmadan bonservis harcayamayan Galatasaray tekrar kiralamak için şartları sonuna kadar zorlayacak.

View this post on Instagram

???? Süper Lig'de 28. hafta sonuçları #SüperLig

A post shared by futboo.com (@futboo_official) on

YORUMLAR

  • 0 Yorum