Galatasaray'da Yasin şoku

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Östersunds maçında ayağına darbe alan sarı-kırmızılıların başarılı yıldızı Yasin Öztekin parmağında kırık tespit edildi. Genç oyuncu İstanbul’daki rövanş maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Yasin şoku
16 Temmuz 2017 - 00:01

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde oynanan Östersunds karşılaşmasından aydığı 2-0’lık mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken bir kötü haber de o maçta sakatlanan Yasin Öztekin’den geldi. 

KULÜP AÇIKLADI

Östersunds ile oynanan deplasman maçında ayağına darbe alan sarı-kırmızılıların başarılı yıldızı Yasin Öztekin parmağında kırık tespit edildi. Yasin’in İstanbul’daki rövanş maçında forma giyemeyeceği açıklandı.  

Sarı-kırmızılı kulüp, “UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Östersunds maçında ayağına darbe alan Yasin Öztekin'in yapılan tetkiklerinin ardından sağ ayak beşinci parmak proximal falanks kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır”  açıklamasında bulundu. 

15 TEMMUZ’A BAYRAKLI MESAJ

Bu arada sarı-kırmızılı takım, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Östersunds ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla başladı.

Igor Tudor yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve dayanıklılık koşuları gerçekleştirildi. Daha sonra sekize üç dar alanda pas ve top kapma çalışması üzerinde durulurken daha sonra beşe beş ve bir jokerli topa sahip olma çalışması yapıldı. Östersunds karşılaşmasında 45 dakikadan fazla forma giyen oyuncuların ayrı bir çalışma yaptığı son bölümde ise kalan oyuncular, üçe üç çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, idman öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türk Bayrağı açarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum