Galatasaray'da yerli transfer atağı! 2 isim tamam

Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadronun yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, 2 isim ile anlaşma noktasına geldi.

Galatasaray'da yerli transfer atağı! 2 isim tamam
17 Aralık 2022 - 11:26 - Güncelleme: 17 Aralık 2022 - 11:31
Galatasaray 'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği iki ismin transferi bitme noktasına geldi. Bu transferlerin imzası için geri sayım başlarken listede yer alan bir diğer yıldız için ise farklı plana geçilmiş durumda. 

Aslan, iki yerli oyuncunun transferinde artık sona geldi. Sarı-Kırmızılılar; forvette Deniz Undav, kanatlarda da Halil Akbunar'ı ocakta İstanbul'a getirmek için geri sayımda... Sarı-Kırmızılılar, Halil Akbunar ve Deniz Undav transferlerini bitirme noktasına getirdi. Hem Halil'in kulübü Westerlo hem de Deniz'in kulübü Brighton'la prensip anlaşmasına varan, daha önce iki oyuncuyla da el sıkışan Galatasaray, artık geri sayımda.

Ocak'ta iki imza

Ocakta Halil Akbunar ve Deniz Undav'ın Galatasaray'a imza atması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar böylece yerli rotasyonunda ciddi sorun yaşanan hücum hattına önemli iki takviye yapmış olacak. Bonservis ve maaş açısından da son derece maliyetsiz bir operasyona imza atıldığı belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum