Galatasaray'da yıldız avı başladı!

Galatasaray, yaz transfer döneminde yine oldukça ses getirecek hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da yıldız avı başladı!
25 Mart 2024 - 11:14
Galatasaray gelecek sezon için transferde kollarını sıvarken sarı-kırmızılılar taraftarlarını heyecanlandıracak hamleler yapmaya hazırlanıyor. İşte Cimbom'un listesindeki o yıldızlar...

Jorginho için harekete geçildi

Galatasaray ara transfer döneminde ilgilendiği Arsenal'ın Brezilya asıllı İtalyan yıldızı Jorginho'yu sezon sonunda kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Başka kulüplerin de ilgilendiği Jorginho için elini çabuk tutmaya karar veren yönetim, 32 yaşındaki ön liberonun menajeriyle temas geçti. Arsenal'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu İngiliz kulübünde 28 maçta 1 gol kaydederken, 1 asist yaptı.

Arias'ta sıcak gelişme

Sarı-kırmızılı kulübün transfer listesindeki isimlerden Fluminense'li Jhon Arias'ta da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

26 yaşındaki Kolombiyalı sağ kanat oyuncusunun menajeri, AS gazetesine yaptığı açıklamada G.Saray'dan transfer teklifi aldıklarını söyledi. Menajer ayrıca Sevilla'nın da Arias ile ilgilendiğini belirtti.

Osorio'ya yakın takip

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Yetenek avına çıkan sarı kırmızılı ekibin scout müdürü Francis Cagigao, Şili'nin Arnavutluk'la karşılaştığı hazırlık maçında görüldü. İspanyol futbol adamının, Midtjylland forması giyen Dario Osorio'yu takip ettiği ortaya çıktı.

Rafa Silva'ya teklif yapıldı

Portekiz'in Record gazetesi, Benfica ile kontratının sonuna gelen Rafa Silva'ya G.Saray'ın teklif yaptığını duyurdu. Haberde, Cimbom'un 30 yaşındaki 10 numara yıllık 3.5 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum