Galatasaray'daki kilit 3 isim

Galatasaray'da tüm gözler Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçına çevrilmişken sarı kırmızılılar için derbinin kaderini belirleyebilecek 3 ismi mercek altına alıyoruz.

Galatasaray'daki kilit 3 isim
26 Eylül 2020 - 02:14 - Güncelleme: 26 Eylül 2020 - 02:36
FUTBOO | Lige iyi başlayan Galatasaray, Fenerbahçe derbisini de kazanarak iyi gidişatını sürdürmek istiyor. Geçen sezon Kadıköy'deki galibiyet özlemini gideren sarı kırmızılı ekipte şimdi hedef, seyircisiz oynanacak derbiyi kazanmak. 

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde maçın kaderini belirleyebilecek 3 futbolcuyu değerlendiriyoruz...

Fatih Öztürk

Son yıllarda Galatasaray'ın derbilerdeki en büyük kozu Fernando Muslera olmuştu. Fatih Terim'in ekibi derbiye bu kez Muslera'dan yoksun çıkacak. Fatih Öztürk ise ilk derbi maçını oynayacak.

Tecrübeli kalecinin Muslera'yı aratmayacak bir performans sergileyip takımına güven vermesi Galatasaray için çok kritik.
Radamel Falcao

Tutanı söyledik, sıra atanda. Kolombiyalı golcü lige iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de golünü atmıştı. Bu maçta da Galatasaray'ın en büyük gol kozu olması bekleniyor.

Büyük maçlarda oynamayı seven Falcao, bu maçta gol atması halinde aynı zamanda Galatasaray'daki ilk iç saha derbi golüne de ulaşacak. 
Emre Kılınç

Galatasaray'ın yeni transferi Emre, sezona formda başladı. Sivasspor'da oynarken geçen sene Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında sahanın yıldızı olmuştu. Bu kez sarı lacivertlilerde aynı savunma hattı yok ama Emre, hızıyla rakip savunmaya yine zor anlar yaşatabilir. Bu maça farklı bir motivasyonla hazırlanacağı kesin. Galatasaray taraftarı da ondan derbide çok şey bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum