Galatasaray'dan altın kafa!

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Hatayspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti ve 2. maçında 2. galibiyetini aldı.

Galatasaray'dan altın kafa!
23 Ağustos 2021 - 23:44 - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 - 00:53
Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile Atakaş Hatayspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.  Galatasaray çok zorlandığı maçın son dakikalarında bulduğu golle Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.

Hatayspor, karşılaşmaya hızlı başlarken 4. dakikada Lobjanidze'nın attığı golle öne geçti. Yenik duruma düşen Galatasaray, oyundaki üstünlüğü eline alırken 30. dakikada Sofiane Feghouli ile eşitlik sayısını buldu. 

İkinci yarıda üstünlük sayısını bulmak için rakip kaleye daha çok giden Galatasaray, karşılaşmanın 88. dakikasında Luyindama'nın golüyle 2-1 öne geçti. Sarı kırmızılılar, Luyindama'nın bu golüyle Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.

Luyindama'nın ilk Süper Lig golü

Christian Luyindama, bu golle Galatasaray kariyerindeki ilk Süper Lig golünü de atmış oldu.
Galatasaray'da ayrıca Sofiane Feghouli, 20 Ocak 2021'den sonra ilk kez Süper Lig'de gol atmayı başardı. Cezayirli futbolcu, tam 215 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Sarı kırmızılılarda yeni transfer Victor Nelsson, ilk maçına Hatayspor karşısında çıktı. Danimarkalı stoper, 90 dakika sahada kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum