Galatasaray'dan Elneny hamlesi!

Galatasaray'da orta saha transferi için çalışmalar devam ederken gündeme gelen son isim Arsenal'in Mısırlı futbolcusu Mohamed Elneny oldu.

Galatasaray'dan Elneny hamlesi!
02 Eylül 2021 - 11:40
Transfer döneminin bitimine az bir süre kala Galatasaray, orta saha transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in takımda kalması sonrası sürpriz bir isimde karar kıldı. Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun ardından İngiltere'den bir transfer daha yapabilir.

Sabah gazetesinin haberine göre Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny'nin transferi için Arsenal ile görüşmelere başladı. Galatasaray yönetimi Elneny'yi UEFA listesine yetiştirmeye çalışıyor.

Fatih Terim'den orta saha vurgusu

Sarı-kırmızılı taraftarların gönlündeki isim Arsenal'in 29 yaşındaki Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny. Fatih Terim, Kasımpaşa maçından sonra bir 6 numara transferi istediğini ifade etmişti. Kasımpaşa maçından sonra açıklamarda bulunan Fatih Terim 'Her zaman bir Fernando bir Felipe Melo bulamazsınız ama iyi bir 6 numaraya ihtiyacımız var.' ifadesini kullanmıştı.

Beşiktaş'ta da oynamıştı

Elneny, iki sezon önce kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giymiş, performansı ile dikkat çekmişti. Sergen Yalçın da Elneny ile devam etmek istediklerini açıklamıştı.

Bu sezon Arsenal formasıyla 2 maçta forma giyen Mohamed Elneny, geçen sezon ise 41 maçta oynadı ve 3 gol kaydetti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum