Galatasaray'dan Falcao operasyonu

Sarı-kırmızılı takımın uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Monaco'nun Kolombiyalı kaptanı Radamel Falcao'yu izlemek için Abdurrahim Albayrak ile Ahmet Bulut bugün Monaco'ya gidiyor...

Galatasaray'dan Falcao operasyonu
09 Ağustos 2019 - 15:11 - Güncelleme: 09 Ağustos 2019 - 15:23

Fransa Ligue 1'de sezon bu akşam oynanacak Monaco - Olympique Lyon maçıyla başlıyor. TSİ ile 21:45'te başlayacak bu karşılaşma aynı zamanda Galatasaraylılar'ı da yakından ilgilendiriyor.

Sarı-kırmızılı takımın uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Monaco'nun Kolombiyalı kaptanı Radamel Falcao'yla ilgili görüşmeler yapmak için Abdurrahim Albayrak ile Ahmet Bulut bugün Monaco'ya gidiyor...

Falcao cezalı olduğu için bugünkü maçta yer alamayacak.

Albayrak'ın ismi Fiorentina'yla oynanacak özel maç için İtalya kafilesinde Falcao transferiyle ilgili görüşmeler yapmak için Floransa'ya gitmedi.

Öte yandan Galatasaray'ın, Falcao için 5 milyon Euro isteyen Fransız kulübüne 3 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Kolombiyalı forvetin sarı-kırmızılı takımla anlaşmış olması nedeniyle pazarlıkta fazla şansı olmayan Monaco'nun 1-2 gün içinde 'Evet' demesi bekleniyor.

Salı veya çarşamba İstanbul'a gelmesi beklenen Radamel Falcao, transfer işlemlerinin tamamlanmasının ardından Süper Lig'in ikinci haftasındaki 25 Ağustos'taki Konyaspor maçında oynayabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum