Galatasaray'dan Guardiola'ya davet

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası göreve getirilen Domenec Torrent'in Pep Guardiola ile yakın ilişkisinden yararlanılıp transferde kolaylık sağlaması bekleniyor.

Galatasaray'dan Guardiola'ya davet
15 Ocak 2022 - 12:46
Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişat sonrası Fatih Terim'le yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Domenec Torrent getirildi. Sarı-kırmızılı takımda bu gelişmeler ışığında transfer çalışmaları da hız kazandı. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray idarecilerinin Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola'yı İstanbul'a davet ettiği vurgulandı. 

Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent’in yardımcılarıyla birlikte resmi sözleşme imzaladığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol teknik adam ile kaç yıllık mukavele yapıldığı belirtilmezken, imza töreninde herhangi bir yöneticinin bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Manchester City'den kiralık oyuncular

Manchester City Teknik Direktörü Guardiola’nın, eski yardımcısı Domenec Torrent’in sarı-kırmızılıların başına geçmesinden sonra bu konuda kolaylık sağlayacağını bildirdi.
Başkan Burak Elmas ile daha önce telefonda da görüşen Guardiola’nın, Torrent’e özellikle kiraya verilecek isimlerle ilgili yardımda bulunacağı garantisi verdiği öğrenildi. Cim-Bom’un yeni teknik adamının, İspanyol hocanın bu mesajını sarı-kırmızılı yetkililere bildirdiği belirtildi.

Bu çerçevede, yetişmesi durumunda devre arası, olmazsa yaz döneminde Manchester City’nin kiraya vereceği oyuncularla ilgili girişimde bulunacağı bildirildi. Böylece sarı-kırmızılılar, Torrent ile Guardiola arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.

Guardiola, İstanbul'a davet edilecek

Sarı-kırmızılıların, önümüzdeki günlerde de Guardiola’yı İstanbul’a davet edeceği öğrenildi. Başarılı teknik adamın, programının uygun olması halinde sarı-kırmızılıların bir maçını tribünden takip etmesinin planlandığı dile getirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum