Galatasaray'dan Mehmet Ekici sürprizi

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisi elinde olan Mehmet Ekici’ye Galatasaray sürpriz bir öneri sunacak.

Galatasaray'dan Mehmet Ekici sürprizi
17 Ağustos 2020 - 10:46
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve geniş kadrosuyla yola devam etmek isteyen Galatasaray’dan bir transfer hamlesi geldi. Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve şu anda bonservisi elinde bulunan Mehmet Ekici, sarı-kırmızılıların gündemine girdi.

Teknik Direktör Fatih Terim’in geniş kadroda Mehmet’in takım için faydalı olacağını düşündüğü ve uygun mali şartlarda 30 yaşındaki futbolcuya sıcak baktığı belirtildi.

Tecrübeli oyuncunun da Galatasaray’a transfer olmak istediği ve mali yönden bütün şartları kabul etmeye hazır olduğu bildirildi. Ancak Mehmet Ekici’nin geçmişte yaşadığı sakatlıklar, sarı-kırmızılıların bu isme mesafeli yaklaşmasına yol açtı.

Oyuncunun müzmin sakat olabileceği korkusuyla dikkatli hareket eden sarı-kırmızılılar, garanti ücretini çok düşük tutarak milli futbolcuyu renklerine katmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray’ın Mehmet’e maç başı teklif edeceği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum