Galatasaray'dan Muslera açıklaması!

Galatasaray, 2011 yılında bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalıyor.

Galatasaray'dan Muslera açıklaması!
15 Mart 2021 - 18:31
Galatasaray, Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor. Galatasaray'dan yapılan açıklamada tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile 16 Mart Salı günü yeni sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ''Profesyonel Futbol A Takım Kaptanı Fernando Muslera'nın sözleşme yenileme imza töreni 16 Mart 2021 Salı günü saat 14.30'da Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda yapılacaktır'' ifadeleri kullanıldı.

2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımda sayısız başarıya imza attı. Muslera, Galatasaray formasıyla 300'den fazla maça çıkarken 14 kupa mutluluğu yaşadı.

En çok kupa kazanan yabancı oldu

Geldiği dönemden bu yana önemli işlere imza atan Muslera, kupa rekorunu da elinde bulunduruyor. 5 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası, 5 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Muslera, Galatasaray formasıyla en çok kupa kazanan yabancı oyuncu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum