Galatasaray'dan Norwich'e Rashica için 2 ayrı teklif

Nowrich City'den kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Milot Rashica'nın gelecek sezon da takımda kalması için sarı-kırmızılı yönetim İngiliz ekibine iki ayrı teklif sundu.

Galatasaray'dan Norwich'e Rashica için 2 ayrı teklif
21 Nisan 2023 - 06:57 - Güncelleme: 21 Nisan 2023 - 12:43
Galatasaray yönetimi, Milot Rashica’yı kadrosunda tutmaya kararlı... Sezon başında Norwich City’den bir yıllığına kiralanan Kosovalı kanat oyuncusu ile devam etme kararı alan yönetim, İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı. Sarı kırmızılılar, Rashica için Norwich City Kulübü’ne 2 ayrı teklif paketi sundu...

Sezon sonu bekleniyor

Birinci plan, direkt bonservisiyle satın almak... Bunun için önerilen rakam ise 7 milyon 500 bin Euro. İkinci teklif, satın alma opsiyonlu kiralama.

Önerileri değerlendirmeye alan Norwich yönetimi, cevap vermek için sezonun bitmesini bekliyor. Championship’te play-off’a kalma mücadelesi veren ve Premier Lig’e yükselmeyi amaçlayan kulüp, sonuca göre karar verecek.

Rashica da kalmak istiyor

Eğer Premier Lig hedefi gerçekleşmezse Galasaray’ın 7 milyon 500 bin Euro’luk satın alma teklifinin kabul edilmesi bekleniyor. Norwich, 26 yaşındaki oyuncuyu 2021 Temmuz’unda 11 milyon Euro’ya Werder Bremen’den almıştı. (Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum