Galatasaray'dan resmi teklif!

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını mest eden sarı-kırmızılı ekip öyle bir dünya yıldızı için resmi girişimlere başladı ki milyonlarca taraftar heyecana boğuldu.

Galatasaray'dan resmi teklif!
26 Ağustos 2023 - 10:02 - Güncelleme: 26 Ağustos 2023 - 10:19
Geçtiğimiz sezon ligi şampiyonluk ile tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne eleme turlarından katılma hakkı elde etmişti.

Devler Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz, play-off turu ilk maçında Molde'yi 3-2 mağlup etmişti.

Sarı-kırmızılı ekip 3-2'lik galibiyetin rövanşını 29 Ağustos Salı günü RAMS Park'ta oynayacak.

Transferler heyecanlandırdı

Bu sezon yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandıran Galatasaray; Mauro Icardi, Zaha, Tete gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Cimbom son olarak Chelsea forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Hakim Ziyech'i transfer ederek heyecanı doruk noktasına çıkartmıştı.

Dünya yıldızı için resmi girişim

Transfer konusunda frene basmayan sarı-kırmızılı ekip, İngiltere Premier Lig'de forma gien bir başka dünya yıldızı için daha resmi girişimlere başladı.

Orta sahaya 8 numara takviyesi için uzun süredir çalışmalar sürerken, Arsenal'den Thomas Partey için somut adım atıldı.

30 yaşındaki Ganalı oyuncunun, kulübü ile 2 sezon daha kontratı bulunurken sarı-kırmızılılar 10 milyon Euro bonservis

30 yaşındaki Ganalı oyuncunun, kulübü ile 2 sezon daha kontratı bulunurken sarı-kırmızılılar 10 milyon Euro bonservis ile kapıyı çaldı. İngiliz kulübü, bu bedeli düşük bulup fazlasını isterken Aslan son ana kadar oyuncu için Arsenal'den yanıt bekleyecek. Atletico Madrid'in altyapısından yetişen deneyimli futbolcu için Arsenal, 2020-21 sezonunda 50 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

İki yıldız daha

Partey'in yanı sıra Galatasaray yönetimi, PSG'den Marco Verratti ve Bologna'dan Dominguez ile de yakından ilgileniyor. Her iki oyuncu için de nabız yoklanırken bu ikili için Suudi Arabistan kulüpleri de devrede.

Yönetim ise bu transferde sponsor desteği ile işi bitirip kiralık değil satın alma ile uzun yıllar bu alanda sorun yaşamamanın hesabını yapıyor.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum