Galatasaray'dan Sacha Boey ve Victor Nelsson kararı!

Galatasaray'ın, ara transfer döneminde Sacha Boey ve Victor Nelsson ile ilgili transfer planları belli oldu.

Galatasaray'dan Sacha Boey ve Victor Nelsson kararı!
05 Ocak 2024 - 10:17 - Güncelleme: 05 Ocak 2024 - 10:22
Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile büyük bir yarışa giren Galatasaray’ın ara transfer dönemindeki planı belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim Victor Nelsson için gelen teklifleri değerlendirecek ama Sacha Boey kesinlikle satılmayacak.

Ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Galatasaray’da İngiltere ve İtalya’dan birçok kulüpten teklifler alan tecrübeli defans oyuncusunun satılması fikri ağırlık kazandı. Formasını Davinson Sanchez’e kaptıran ve mutsuzluğunu ülke basınına verdiği röportajla açık bir şekilde dile getiren Danimarkalı oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Minimum 15 milyon €

Nelsson’un değer kaybetmemesi için gelen teklifleri değerlendirme kararı alan Cim-Bom, pazarlıklarda minimum olarak 15 milyon euro isteyecek. 2 sene daha kontratı bulunan 25 yaşındaki oyuncunun da ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Devre arasında gönderilmeyecek

Galatasaray’da 2 sezondur inanılmaz bir çıkış yakalayan Sacha Boey’un ise devre arasında kesinlikle satılmamasına karar verildi.

Avrupa’da ve Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla takım için çok önemli bir isim haline gelen Boey’un daha da değer kazanacağı ve yazın astronomik rakamlara satılmasının planlandığı belirtildi.

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum