Galatasaray'dan son maç öncesi şampiyonluk mesajı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi.

Galatasaray'dan son maç öncesi şampiyonluk mesajı
22 Mayıs 2024 - 14:13 - Güncelleme: 22 Mayıs 2024 - 14:16
Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da, bu kritik maç öncesi şampiyonluk mesajı yayınlandı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi.

Erden Timur sosyal medyadan yayınlanan mesajda ''Nice şampiyonluklar yaşamış, nice kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası; geldik son dakikaya. Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ki bu sezon başında da dedik "Kenetlen başka Galatasaray yok" diye... Tüm zerrelerimize kadar hissederek şampiyonluk yolundaki son dakikayı hep birlikte sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan hocamızla değil 35 milyon Galatasaray taraftarı o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz. Bu kararlılıkla, bu azimle ve bu inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 100. yılda, 2023 yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024 yılında da 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Okan Buruk ise taraftara seslenirken ''Büyük Galatasaray ailesi, bayrakları hazırlayın. Tarih yine şampiyonu yazacak, mayıslar yine bizim olacak'' dedi.

İlginizi çekebilecek EURO 2024 haberleri
EURO 2024 iddaa oranları! Hangi takımlar favori?
EURO 2024 şampiyonluk oranları
A Milli Takım EURO2024 puan durumu
EURO 2024 tahminleri

Türkiye'nin EURO2024 fikstürü ve maçları

YORUMLAR

  • 0 Yorum