Galatasaray'dan transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transferlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz Beşiktaş'a transfer olan Mensah ve yeniden kadroda tutmak istediklerini açıkladığı Lemina ile ilgili konuştu.

Galatasaray'dan transfer açıklaması
17 Ağustos 2020 - 14:01 - Güncelleme: 17 Ağustos 2020 - 14:15
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer süreciyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Mustafa Cengiz, oyunculara yaptıkları indirim tekliflerinden, Mensah iddialarından bahsederken, Lemina konusunda da önemli bir açıklamada bulundu.

Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada Lemina'yı kadroda tutmak istediklerinin sinyalini verdi.

'Mensah için hiç konuşmadım'

İlk olarak basında çıkan Mensah iddialarına yanıt veren Cengiz 'Mensah için hiç konuşmadım. Berna Gözbaşı ile konuşmadım. Söylenenler hakkında ben de şaşırdım. Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile konuştuk. Bizi suçlamışlar, biz Mensah'ı aramışız! Bir bakmışız ki futbolcu, bizimkileri aramış. Bizim teklifimiz yok. Arkadaşımız arıyor, 'Beşiktaş anlaştı haberleri var, biz de görüşelim.' Bana geldi olay, 2 milyon 800 bin euro ödenecek, bir sürü para! Bizim paramız var ama sokağa atacak kuruşumuz yok. Kuruş yok, atamayız' ifadelerini kullandı.

'Lemina şu anda gündemde'

Lemina'yı kadroda tutma planları olduğunu dile getiren Cengiz 'Lemina o zaman gündemde değildi, şu anda gündemde' dedi.

Kaan Ayhan'ın transferi hakkındaki soruya ilginç bir yanıt veren Mustafa Cengiz 'Soru sormak da özgür, cevap vermemek de özgür' şeklinde konuştu.

İndirime giden oyuncular hakkında da sorulan soruyu yanıtlayan Cengiz, 'Ben kontratlı oyuncularım hakkında konuşmam. Sadece '4 oyuncu bizi yordu' dedim. Galatasaray oyuncuları oldukları sürece benden yorum beklemeyin. Galatasaray'da oldukları sürece değerli sahibidirler, görüşmeler sürüyor. Oyuncular %15 indirim yaptı. 4 kişi imzalamadı, bizle papaz oldular. Biz de papaz olmayı biliriz. Bütün futbolculara teşekkür ederiz, Belhanda ve Feghouli de dahil. Teknik kadro inşallah onları en iyi şekilde hazırlayarak şampiyonluğa ulaşacağız' dedi.

Harcama limiti hakkında da dikkat çeken ifadeler kullanan Cengiz, 'Başkaları sıkıştıysa, paraları leylaya bastığı için. Sen paraları leylaya bas, harca, sonra da gel 'Param bitti, benim limitimi artırın. Galatasaray, burada oyunbozanlık yapıyor.' Evet, 'Hayır.' diyorum' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum