Galatasaray - Darıca GB muhtemel 11'ler    

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Darıca GB muhtemel 11'ler    
15 Aralık 2020 - 01:34 - Güncelleme: 15 Aralık 2020 - 03:01
Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Galatasaray ile Darıca Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda saat 21:00'da oynanacak karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Mücadele A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Okan, Şener, Luyindama, Emin, Emre Taşdemir, Etebo, Ömer Bayram, Sekidika, Belhanda, Arda Turan, Babel

Darıca Gençlerbirliği: Ali Alper, Samet, Yusuf, Berat, Selman, Metin, Halil İbrahim, Çağrı, Nebi, Baha, Erdem

Eksikler

Galatasaray: Muslera, Falcao, Saracchi, Kerem Aktürkoğlu

En formda takımlardan biri

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar ligde de ilk yenilgisini son maçta Kasımpaşa karşısında aldı. Sonrasında Alanyaspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, hasrete Erzurum'da son verdi. Ankaragücü maçını da tek golle kazanan Galatasaray, 6 puanı cebine koymasına rağmen taraftarı mutlu etmedi. Ancak milli ara öncesinde oynanan Sivasspor maçının belli bölümlerinde ortaya konan oyun, taraftarı gelecek adına umutlandırdı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle yeniden zirveye ortak olmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Kayserispor karşısında beklemediği bir darbe aldı. Çok sayıda pozisyona rağmen sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Galatasaray, Rize'de aynı hataya düşmedi sahadan 4-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı. Oyun olarak da rakibine ciddi bir üstünlük kuran sarı-kırmızılılar, Hatayspor ile puan kaybına tahammülü olmadığı bir maç oynadı. Galatasaray, deplasmanlardaki başarısını bu kez Ali Sami Yen'e de taşıdı ve rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçti.

İlk randevu

Galatasaray ile Darıca Gençlerbirliği ilk kez karşı karşıya gelecek. Tarihinde hiç Süper Lig görmeyen Darıca Gençlerbirliği, TFF 3. Lig'de yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum