'Galatasaray duramaz, düşer...'

Süper Lig'de Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Galatasaray duramaz, düşer...'
14 Mart 2021 - 02:30
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Son haftaların formda takımını Kayseri'de yenmek kolay değil hakikaten. Oyunun ilk dakikasından 93. dakikaya kadar oyunun kontrolüne hükmeden bir Galatasaray olduk. Muhakkak ki bir veya iki hatamız oldu. Bugün gösterdi ki, hatalardan ceza yesek de hakkından gelebileceğiz. Hücum organizasyonlarında hep başka bir takım gördünüz, ben bundan çok keyif alıyorum. Böyle olduğu zaman tüm takım keyif alıyor" dedi.

'Kayıplar ve kazançlar olacak'

Terim sözlerini, "Daha çok var. Kayıplar ve kazançlar olacak Galatasaray böyle oynamaya devam ederse ki giren ve çıkan oyuncularda hiçbir şey fark etmedi bugün. Anlayışımızı sergilediğimiz için mutluyum. Değişikliklerden sonra tehlike yaşamadık. Biz baktık ki, tehlike yaşamıyoruz kendimize tehlike yaşatıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın huyu var, o da değişecek inşallah" ifadeleriyle sürdürdü.

Belhanda'nın ayrılığı hakkında da yorum yapan tecrübeli teknik adam, "Galatasaray duramaz. Durursa düşer. Onun için devam etmek zorundadır. O yüzden olaya böyle bakacağız. Belhanda'yı en iyi şekilde sevgiler ve teşekkürlerle gönderdik. Böyle bir olay yaşandı, bitti, hayat durmuyor. Olayın üzerinde durmak, fikir yürütmek bize bir şey getirmez. Büyük kulüp refleksinde böyle şeyler oluyor, bu refleks halleder" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum