Galatasaray düşmedi, geri döndü!

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile nefesleri kesen maçta 3-3 berabere kaldı.

Galatasaray düşmedi, geri döndü!
30 Kasım 2023 - 01:03
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Ali Sami Yen'de Manchester United ile karşı karşıya geldi. Son ana kadar nefes kesen mücadelede Galatasaray, Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.

Manchester United 11. dakikada Garnacho ve 18. dakikada Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 öne geçerken, Hakim Ziyech 29. dakikada frikikten attığı golle skoru 2-1'e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarının 55. dakikasında McTominay'ın golüyle Manchester United 3-1 öne geçti.

Hakim Ziyech yine sahnede

Temsilcimiz Galatasaray'da 62. dakikada sahneye bir kez daha Hakim Ziyech çıktı. Faslı yıldız yine frikikten topu ağlara gönderdi ve fark bire indi. Mücadelenin 71. dakikasında Ziyech'in pasında Kerem Aktürkoğlu topu çok şık kontrol etti ve ceza sahası içinde yaptığı vuruşta topu ağlara göndermeyi başardı. Kalan sürede başka gol çıkmadı ve Galatasaray ile Manchester United arasındaki mücadele 3-3 sona erdi.
Galatasaray bu sonucun ardından A Grubu'nda puanını 5 yaparken, Manchester United 4 puana yükseldi. Galatasaray gruptaki son maçında 12 Aralık günü deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak.

Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray, gruptaki son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı mağlup etmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı başaracak.

Maçın oyuncusu Hakim Ziyech

UEFA, Galatasaray'ın Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçta, 'Maçın oyuncusu' olarak Hakim Ziyech'i seçti. Ziyech attığı 2 golün yanı sıra son golün de asistini yapan isimdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum